Družba Petrol tudi konec lanskega leta, že deseto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji.

Društvo Sonček Posavje je že tradicionalno tudi letos obdarilo svoje člane, čeprav letos malo drugače, kar na njihovem domu.

V mesecu oktobru je  Društvo sonček Posavje izvedlo že večkratni pohod iz  Brestanice do  Senovega.

Ob 6.30 smo se skupaj odpeljali z avtobusom in nekaj osebnimi avtomobili proti Planici. Na poti smo bili vsi v pričakovanju, kako bo in kaj vse bomo doživeli.

Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje je v mesecu avgustu izvedlo samostojno zdravstveno terapevtsko kolonijo na kmetiji Zevnik na Čatežu. Na lokacijo se vračamo že več let, saj naši sončki tu neizmerno uživajo.

V torek je bilo v Centru Sonček Krško precej veselo,saj je Društvo Sonček Posavje izvedlo pustno rajanje,katerega je na veliko veselje otrok popestril čarodej Mac.

Društvo Sonček Posavje je že pričelo z večjimi projekti v letošnjem letu 2020, saj smo že izvedli  zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski Gori.

Družba Petrol tudi konec lanskega leta, že deveto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji.

Res, da je naše sončke v decembru obiskal Dedek Mraz, jih obdaril, hkrati pričaral decembrsko vzdušje, smo se odločili, da naše člane 22.12.2019 popeljemo še na ogled čokoladnice Zotter, ter na ogled predbožičnega Graza. 

Tudi letos se je dedek Mraz odločil,da z svojim spremstvom v nedeljo 15.11. obišče (letos v gostišču Senica)člane Društva Sonček Posavje.

Društvo ljubiteljev suhomesnatih dobrot Leskovec pri Krškem, je v petek 22. novembra v sejni sobi KS Leskovec pri Krškem v sklopu letnega plana ali programa za leto 2019, izvedlo izobraževanje ter ocenjevanje salam, katere so skupaj z predavatelji ocenjevali člani društva, ter vsi prisotni.

Preko 350 ljudi je v soboto, 16. novembra zvečer, z bučnim aplavzom pospremilo nastopajoče na tradicionalnem leskovškem Martinovanju.

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM

Ulica 11. novembra 24,

8273 Leskovec pri Krškem

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

07 49 05 130

© 2021 KS Leskovec pri Krškem, Vse pravice pridržane. Anuška Motore s.p.