ZADNJA PRILOŽNOST ZA VAŠ GLAS: SREČANJE MLADIH V LESKOVCU PRI KRŠKEM

Prihaja vrhunec srečanj mladih v Mestni občini Krško! Napovedujemo zadnjo delavnico, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje in sooblikovali prihodnost. Dogodek bo potekal 28. novembra 2023, ob 16.30, v prostorih Mestne četrti Leskovec pri Krškem.

 

Vaš glas je ključen pri oblikovanju prihodnjih ukrepov za mlade v mestni občini Krško. Delavnico soustvarjajo Zavod za mladino in šport Krško, Mestna občina Krško ter Inštitut za mladinsko politiko. Skupaj se zavzemamo za ustvarjanje programov, ki bodo odražali vaše potrebe in želje.

 

Pridružite se nam na tem pomembnem dogodku, kjer boste imeli priložnost izraziti svoje stališče o tem, kako oblikovati boljšo prihodnost za mlade v Krškem. Vaša mnenja so ključna pri ustvarjanju lokalnega program za mlade, ki bodo prispevali k rasti in razvoju mladih v naši skupnosti.

 

Po zadnji delavnici bomo zagnali obsežen proces, kjer bomo združili vsa mnenja, ukrepe in glasove mladih iz vseh srečanj. Z vašim sodelovanjem bomo začeli oblikovati učinkovit lokalni program, ki bo trajal 5 let. Ta program bo odražal vaše želje, potrebe in prispeval k trajnostnemu razvoju področja mladine v Mestni občini Krško.

 

Ne zamudite te zadnje priložnosti za sodelovanje! Vaša udeležba bo naredila razliko. Skupaj oblikujmo prihodnost, ki bo odražala potrebe in želje mladih v mestni občini Krško!

Logotip Krajevna skupnost Leskovec

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM

Ulica 11. novembra 24,

8273 Leskovec pri Krškem

Ikona - email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ikona - telefon 07 49 05 130

© 2024 KS Leskovec pri Krškem, Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija